Інтернет магазин для комфорту та затишку
+38 093 398 98 19
Часи роботи
Пн
10:00 — 18:00
Вт
10:00 — 18:00
Ср
10:00 — 18:00
Чт
10:00 — 18:00
Пт
10:00 — 18:00
Сб
10:30 — 18:00
Нд
вихідний день
Код товару: EB-8143

Набір посуду з 8 предметів (каструлі та ківш) Edenberg з мармуровим покриттям Чорний EB-8143

Добавити відгук
1 927 грн. 2 475 грн.

Набір посуду з 8 предметів (каструлі та ківш) Edenberg з мармуровим покриттям Чорний EB-8143

Комплектація:

  • Каструля зі скляною кришкою: 4,5 л (діаметр – 24см)
  • Каструля зі скляною кришкою: 2,3 л (діаметр – 20см)
  • Каструля зі скляною кришкою: 1,3 л (діаметр – 16см)
  • Ківш (стільник) зі скляною кришкою: 1.3 л (діаметр - 16см)
  • Два силіконові прихвати

Товщина стінок - 6мм!

Антипригарне покриття - 3 шари

Каструлі підходять для використання на всіх типах плит: газових, електричних, галогенних, керамічних та індукційних.

Особливості набору каструль Edenberg EB-8143:

  1. обидві сторони мають мармурове покриття;
  2. потовщене індукційне дно;
  3. практична у використанні, легко чиститься та зберігає бездоганний зовнішній вигляд протягом тривалого періоду часу;
  4. прозора кришка – термостійке скло з отвором для виходу пари;
  5. зручні термостійкі литі ручки з двох сторін;
  6. виготовлена з високоякісного литого алюмінію;
  7. підходить для всіх типів плит;
  8. можна мити в посудомийній машині.

Посуд виготовлений з литого алюмінію, це високоякісний, екологічно чистий матеріал, що має високу теплопровідність, гігієнічність і невелику вагу. Тришарове мармурове антипригарне покриття, що не містить шкідливих PFOA речовин.

Бажаєте приготувати велику кількість їжі на всю родину чи компанію друзів? Ця модель посуду – саме те, що Ви шукаєте! Це якісний варіант від компанії Edenberg. Набір виконаний із міцного та екологічно чистого алюмінію – безпечного для здоров'я матеріалу, який не викликає алергію та не виділяє шкідливих речовин у їжу навіть за високої температури.

Такий посуд є гарантією приготування здорової та корисної їжі, мінімум води та олії дозволить зберегти максимум вітамінів та інших корисних речовин у ваших стравах.